dilluns, 9 de març del 2015

Els Polítics a temps Parcial – 4 mesos ...

La veritat començo a estar cansat dels polítics a temps parcial. Aquells que ningú ha vist durant quatre anys, i de cop i volta comencen a aparèixer per tot arreu, actes públics, saludant a la gent gran, petonejant als nens i assistint a reunions i actes que fins aquell moment sempre havien delegat en tercers. Generalment, i si el candidat en qüestió ostenta actualment el poder, aquestes aparicions miraculoses van acompanyades de col·locacions de primeres pedres d’instal·lacions que fa anys que no se’n parla, nous projectes socials per ajudar a la gent, promeses d’abaixades d’impostos i d’inauguracions d’obres que casualment s’han iniciat fa 5 mesos i tot això abans d’una data assenyalada com pot ser .... mmmm, unes eleccions!
De cop i volta tenen reunions amb entitats que fa quatre anys que ignoren. Et demanen que participis en el seu programa per detectar els problemes del poble ... a però no els sabeu? ... llavors que heu estat fent aquests anys? ... i ara la meva opinió interessa?  ...
Imagineu que podrien arribar a fer si treballessin els quatre anys, treballar pensant en la gent, no en partidismes ni personalismes.
Mireu aquests dies al voltant, i ja veureu com apareixen.


Deu Salvi América, Catalunya i El Masnou


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada